Epiphany "Tilley" waagt kans in "Next top model"

In de tweede editie van "Benelux' next top model" is een van de kandidaten Epiphany Vanderhaeghen, de dochter van modeontwerpster Kaat Tilley. Haar ambitie om topmodel te worden is voor Epiphany een manier om aan te tonen dat ook zij in staat is het ver te schoppen.

Epiphany is een leven in de schijnwerpers min of meer gewoon. Ook haar zus, Rebekka, is al voer voor de pers geweest. Zij is de ex-vriendin van acteur Antony Arandia. Epiphany wordt door de programmamakers omschreven als "niet op haar mondje gevallen".

Dit jaar neemt ook een moslima deel aan "Benelux' next top model". De 23-jarige Aïcha uit Antwerpen verwacht zelf dat ze vanuit haar omgeving heel wat kritiek te slikken zal krijgen.

Vorig jaar won de Nederlandse Rosalinde de talentenjacht. Ze kreeg een modellencontract ter waarde van 75.000 euro. De eerste editie was felbesproken: de modellen in spe gebruikten heel wat schuttingtaal en de jury bestempelde sommige meisjes als "te dik".

Meest gelezen