"We gaan repeteren én ons goed verzorgen"

Jill & Lauren, de winnaars van Junior Eurosong, zijn vandaag als helden ontvangen op hun school. Het meisjesduo dat in november richting Minsk (Wit-Rusland) trekt om ons land te vertegenwoordigen op het Junior Songfestival belooft zijn uiterste best te doen.

De klasgenoten van Jill & Lauren zongen het winnende lied  "Get up!" op de speelplaats, met dito danspasjes. De twee meisjes waren in de wolken en bedankten iedereen voor de steun. Ook medefinalist Ferre, die op dezelfde school zit, was van de partij. Hij is ervan overtuigd dat Jill & Lauren dat "supergoed" gaan doen.

De meisjes beloven ook hun best te doen op het Songfestival. "We gaan veel repeteren én ons goed verzorgen", ziet Lauren de komende weken. "We zijn heel benieuwd hoe het daar gaat zijn. We gaan ons amuseren", besluit Jill.

Jill & Lauren nemen het op 20 november in Minks op tegen 13 andere deelnemers. Onder hen Senna en Anna die afgelopen weekend met "My family" de preselectie in Nederland wonnen.