Nederlandse vrouw slachtoffer van "musicat"

Laat je computer niet zomaar alleen wanneer je surft op een veilingsite, want voor je het weet plaatst jouw huisdier een ongewenste bestelling. Het overkwam een Nederlandse vrouw uit Hoeiloo, zo schrijft De Telegraaf.

De 19-jarige vrouw was op een website aan het surfen waar je binnen een bepaalde tijd, een bod moet doen op onder meer vakanties, kaarten voor pretparken en musicaltickets.

De kat des huizes maakte van de kortstondige afwezigheid van de vrouw gebruik om toe te slaan. Het beest sprong op het klavier en bestelde zo plots 2 tickets voor de musical "We will rock you".

Toen de vrouw terugkwam, zag ze wat er was gebeurd. Op het scherm stond "Gefeliciteerd! U heeft gewonnen!" te lezen en vijf minuten later kreeg ze een mail waarin de aankoop van twee musicalkaartjes ter waarde van 51 euro werd bevestigd.

lees ook