"Ober, er ligt een condoom op mijn bord"

In Chicago heeft een restaurantbezoeker de schrik van zijn leven beleefd toen hij een gebakken ei wilde opsmullen in zijn favoriete restaurant. Plots zag hij een condoom op zijn bord en was de appetijt voorbij. De eigenaar ontkent dat het om een condoom gaat.

“Verras me.” Die woorden gebruikte Anthony Rodriguez tegen een ober van zijn favoriete restaurant waar hij al twaalf jaar over de vloer komt. "In die twaalf jaar  gebeurde het wel eens dat ik enkele haren op mijn bord vond, maar in vergelijking met een condoom is dat maar klein bier", zegt Rodriguez tegen NBC Chicago.

De man had zijn bord al half leeg, toen hij op het rubberen voorwerp stuitte. “Ik heb het bord aan de ober laten zien en voor ze het konden wegnemen, nam ik een foto”, zegt de klant van restaurant Pittsfield Deli.

Eigenaar Bill Giotakis ontkent het hele verhaal. Volgens hem was er van een condoom geen sprake, maar ging het om een vingerhoedje van de chef. “Onze kok had zich in zijn vinger gesneden, daarom moest hij een rubberen bescherming over zijn vingertop dragen.”

Zijn verontschuldigingen vallen niet in goede aarde van Rodriguez, die zich heeft voorgenomen nooit meer te eten in zijn voormalig favoriete restaurant.

lees ook