"Who took my badjas" is beste reclamespot

De reclamespot "Who took my badjas" van Belgacom met onder anderen Robert De Niro en Nicole Kidman heeft de Gouden Welp voor beste Belgische reclamespot van het voorbije jaar gewonnen.

"Who took my badjas" is een reclamespot voor de digitale videotheek van Belgacom TV. De spot werd gemaakt door reclamebureau VVM-BBDO. De Gouden Welp werd uitgereikt door Vepec, de Vereniging voor Promotie en Communicatie.

"Reverse", een promotiespot voor de Car-Pass waarin een achteruitrijdende auto is te zien eindigde op de tweede plaats. De Car-Pass is een document om bedrog met de kilometerstand van tweedehands voertuigen te bestrijden.

De reclamespot voor de dvd "Benidorm bastards" bij Humo kreeg het brons. De laureaten van de Gouden Welp werden gekozen uit de Belgische inzendingen voor het Internationaal Reclamefilmfestival van Cannes.