Een pasgeboren meisje gevonden in Gent

In een ondergrondse parking aan de Groene Vallei in Gent is vanmiddag een vondeling aangetroffen. Het meisje was nog geen dag oud en verkeert in goede gezondheid. Dat heeft het parket van Gent gemeld. De politie zoekt de ouders van het kind.

Een voorbijganger trof het kindje vanmiddag rond kwart voor twaalf aan in de ondergrondse parking aan de Carrefour-vestiging Groene Vallei (foto). Het kind, een blank meisje, lag in een deken gewikkeld in een maxi-cosi.

De hulpdiensten brachten de baby naar het Gentse Jan Palfijnziekenhuis. Volgens artsen verkeert het meisje in een goede gezondheid en is het vermoedelijk maar 24 uur oud.

De politie en het parket zijn op zoek naar de ouders van het kind. Wie over meer informatie beschikt, wordt verzocht contact op te nemen met de onderzoekers op het nummer 09/266.61.11.