"Gsm en bloeddruppels verraden Storme"

Op het proces over de Marollenmoord heeft de onderzoeksrechter uitleg gegeven over het onderzoek. Ze legde uit dat de verdachte Léopold Storme verraden werd door een van zijn gsm-nummers en door een aantal bloeddruppels.

Een van de gsm-nummers van Léopold Storme, dat zijn vriendinnetje aan de politie had bezorgd, was geactiveerd op zaterdag 16 juni 2007 - de dag van de feiten. Daardoor wisten de speurders dat Storme die zaterdag wel degelijk in Brussel was, iets wat hij eerst had ontkend.

Verder werden binnen de 24 uur dertien stalen van bloeddruppels bij voorrang geanalyseerd. In elf van de dertien stalen dook het DNA van de beschuldigde op. In totaal werden 165 stalen geanalyseerd. Ook werden op de kousen van de beschuldigde bloedsporen van zijn vader aangetroffen. Die kousen hingen in De Panne te drogen, waar hij vrijdag was vertrokken.