Artiesten zingen om taboes te doorbreken

In de AB in Brussel is de vierde "Te Gek!?"-cd voorgesteld. Met de cd, een initiatief van het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael in Diest, willen de organisatoren de taboes rond psychische ziekten doorbreken.

Op de cd staan 16 originele nummers, waaronder duetten van Yevgueni en Jan De Wilde, Walter De Buck en Helmut Lotti, en Willy Willy en Isolde Lasoen (foto).

Zo zingen De Buck en Lotti in het Gents "'k Zou zo gère willen leven", terwijl Yevgueni en Jan De Wilde met "Zalige zot" een Nederlandse versie brengen van "Beautiful freak" van Eels.

Op 20 februari komt er ook een concert in de AB. De artiesten die meewerkten aan "Te Gek!?" worden daar begeleid door De Laatste Show Band. Een voorsmaakje was vanavond al te zien in "De Laatste Show": het duet "Why don't you love me" van Willy Willy en Isolde Lasoen.