Parket verhoort werknemers van bakkerij

Het gerecht in Brugge is begonnen met de ondervraging van de werknemers van de industriële bakkerij Ranson-Cannière in Aarsele, een deelgemeente van Tielt. Tot nu toe zou dat nog niets hebben opgeleverd, maar de ondervragingen duren nog wel enkele dagen.

Eerder van de week waren er ijzeren schroeven teruggevonden in verschillende broden die geleverd werden aan een tiental West-Vlaamse rust- en ziekenhuizen.

De schroeven waren met opzet in een portie deeg gemengd die gebruikt werd voor het maken van 200 broden. Omdat een technisch defect uitgesloten was, wordt vermoed dat een van de werknemers de schroeven bewust in het deeg heeft gegooid.

Het parket van Brugge is vandaag begonnen met de ondervraging van de alle werknemers, maar naar verluidt heeft dat nog niets opgeleverd.