"Terug naar de basis. De basis is muziek"

De Nederlandse zanger Marco Borsato heeft in Antwerpen zijn toekomstplannen voorgesteld. Binnenkort ligt zijn nieuwe album "Dromen durven delen" in de winkelrekken en op 17 en 18 mei 2010 treedt hij op in het Sportpaleis.

"Ik heb even de tijd nodig gehad om het faillissement van mijn bedrijf Entertainment Group te verwerken. Het is tijd om terug te keren naar de basis en de basis is muziek", aldus Borsato.

"Mijn nieuwe album is een de meest persoonlijke tot nu toe. Toch is het geen zware plaat geworden", aldus de Nederlandse zanger.

"Ik ben ongelofelijk blij dat ik op 17 en 18 mei opnieuw in het Sportpaleis sta. Met de concertreeks "3Dimensies" leggen we de focus meer dan ooit op muziek. Muziek is immers driedimensionaal. Het is een samensmelting van muziek, tekst en artiest, en ook de muziek zelf bestaat uit meerdere lagen. Hoe we dat vertalen naar een show is vanzelfsprekend nog een verrassing”, besluit de zanger.