Uitleg bij huiszoekingen Marollenmoord

Op het assisenproces tegen Léopold Storme hebben de speurders uitleg gegeven bij de 31 huiszoekingen die ze hebben uitgevoerd tijdens het onderzoek. In Stormes bezittingen vonden ze onder meer twee gsm's die hij had gestolen van studenten aan de ULB en een hoeveelheid drugs die hij had gekocht in Sluis.

In het appartement in De Panne, waar Léopold Storme een deel van het weekend van 16 juni 2007 doorbracht, vonden de speurders een hoeveelheid drugs die hij daags tevoren had gekocht in de Nederlandse gemeente Sluis. Ze troffen ook twee gsm's aan die toebehoorden aan studenten van de ULB.

Ook op de kamer van Storme in het ouderlijke huis in Brussel werden drugs aangetroffen. De verboden substanties zaten in een doos die op het bureau van de verdachte stond, wat laat vermoeden dat zijn ouders van het druggebruik wisten. Storme bevestigde dat.

In het huis werden ook een reeks brieven aan het echtpaar Storme gevonden waarin Léopold zijn liefde voor hen verklaart. In de kamer van Carlouchka, de zus van Léopold, vonden de agenten een geldsom van 605 euro, wellicht een contante betaling door haar werkgever, een chocolatier.

De speurders gaven ook toelichting bij een anonieme brief die Storme ontving in de gevangenis en waarin zijn vriendin ten tijde van de feiten wordt bedreigd. De brief was geschreven op papier van de gevangenis, maar een analyse van het handschrift bleef zonder resultaat.