Jack Sparrow verrast Londens schoolmeisje

Johnny Depp heeft de kinderen van een Londense basisschool verrast met een bezoek. Gekleed als Jack Sparrow, zijn personage uit "Pirates of the Caribbean", reageerde hij zo op een brief van een negenjarig schoolmeisje.

Leerlinge Beatrice Delap had een brief naar Jack Sparrow gestuurd om zijn hulp te vragen bij een muiterij tegen de leraars.

Depp, die in de buurt van de school scènes opneemt voor de vierde "Pirates of the Carribean"-film, had haar oproep gelezen en kwam haar verrassen. "Maar helpen met de muiterij kan ik niet: ik moet me koest houden voor de politie", vertelde hij het meisje.

Haar leraars waren overigens in de wolken met het bezoek van de Hollywoodster. "We moedigen onze leerlingen via opstelletjes aan om te schrijven voor een publiek. En kijk waartoe het kan leiden!", reageerde een enthousiaste leraar.