Nog even wachten op "Harry Potter" in 3D

Er komt dan toch geen 3D-versie van "Harry Potter and the deathly hallows: part 1", de nieuwe Harry Potter-film. Studio Warner Bros heeft de plannen opgeborgen omdat het anders niet lukt om de traditionele, 2 D-versie op tijd in de bioscoop te krijgen.

De release van "Harry Potter and the deathly hallows: part 1", is gepland op 19 november in de VS en Groot-Brittannië. De studio zegt niet te willen dat de fans langer op de film zouden moeten wachten.

De eerste "Harry Potter" in 3D wordt nu het tweede deel van "The deatly hallows". Die film zal tegelijk in 2D en 3D worden uitgebracht op 15 juli 2011.

"Harry Potter and the deatly hallows" ("Harry Potter en de relieken des doods") is het zevende boek in de populaire reeks. Schrijfster J.K.Rowling zei dat het ook het laatste was, maar onlangs liet ze toch uitschijnen dat er mogelijk toch nog nieuwe boeken komen.