"Bloed van Léopold Storme op horloge van vader"

Op het proces over de Marollenmoord heeft de onderzoeksrechter opnieuw uitleg gegeven over het onderzoek. Zo werd bloed teruggevonden op de armband van het horloge dat de vader droeg op de dag van de moord. Het bloed blijkt na DNA-analyse overeen te komen met beschuldigde Léopold Storme.

Léopold Storme moet zich in Brussel voor het hof van assisen verantwoorden voor doodslag op zijn ouders, François-Xavier en Caroline Storme, en zijn zus Carlouchka. Zij werden vermoord teruggevonden op 16 juni 2007 in hun stoffenwinkel in de Brusselse Marollenwijk.

Volgens de onderzoeksrechter raakte het horloge van vader François-Xavier stuk tijdens een gevecht. Er zijn ook sporen gevonden dat de vader zich verdedigd heeft. Tijdens het gevecht verloor François-Xavier ook zijn horloge, dat nadien onder een houten palet verdween.

Léopold Storme werd eerder al geconfronteerd met het verhaal van de horloge en legde daarover tegenstrijdige verklaringen af. Op de bril van de beschuldigde werden ook bloedsporen teruggevonden. Die zijn afkomstig van de slachtoffers.