"Zwart/wit" keert terug op televisie

GUNKtv gaat "Zwart/wit" opnieuw uitzenden. Het controversiële programma met Jurgen Verstrepen, dat 3 keer van het scherm geweerd werd, wordt opnieuw gelanceerd.

"Tijdens "Verstrepen & Hermans" kwam regelmatig de vraag van de kijker om terug een soort "Zwart/wit" te maken", zegt Verstrepen. "Ik was verrast door het geheugen van de kijker in Vlaanderen. Ook bij GUNKtv vingen ze die signalen op en zijn we aan tafel gaan zitten om "V&H" dus te laten opvolgen door de nieuwe "Zwart/wit"."

"GUNKtv staat voor stoer, stout en eerlijk en "Zwart/wit" past perfect in ons profiel", zegt Stefan Devroey, CEO van GUNKtv. "De eerste uitzending belooft alvast brokken te maken", voegt hij eraan toe.

De baseline van het programma is nog steeds "het programma van de freedom of speech". Verstrepen zal opnieuw luisteren naar "de stem van het volk". "Het echte debat, de echte discussie. Daar ontbreekt het in Vlaanderen toch wel aan", aldus Verstrepen.

"Zwart/wit" wordt op zondag uitgezonden van 10 tot 11 uur.