"Hotelbaby" mag hele leven gratis op hotel

Een Russisch meisje dat in de lobby van een viersterrenhotel in Dubai is geboren, mag haar hele leven gratis in het hotel verblijven, dankzij een wel heel gulle hotelbaas.

De moeder van het meisje, een Russische vrouw, verbleef de afgelopen weken in het Grand Midwest Hotel in Dubai. Ze raakte echter niet meer tijdig naar het ziekenhuis en bracht haar baby dan maar op een zetel in de lobby ter wereld, met de hulp van het hotelpersoneel.

De baas van het hotel, Mohammed Arshad Shah, was naar verluidt zo ontroerd na de geboorte dat hij met een heel bijzonder geboortegeschenk op de proppen kwam. Het kleine meisje mag haar hele leven lang gratis in het hotel verblijven.

Volgens een receptionist van het hotel stellen de moeder en het kind het overigens goed.

lees ook