Clouseau begint aan "De laatste ronde"

Clouseau zal dit najaar voor de laatste keer een concertreeks geven in het Sportpaleis in Antwerpen. De naam van de reeks is symbolisch "De laatste ronde". "Het wordt de strafste productie", meent Kris Wauters.

"De laatste ronde" is de elfde concertreeks in het Sportpaleis. Noch de organisatoren, noch de broers Wauters hadden in 1999 vermoed dat de concerten zo een succesverhaal zouden worden.

"Het eerste jaar vulden we met het  Promsorkest twee keer de zaal. Ik stond dan ook perplex dat we ook in 2000, zonder orkest, twee keer het Sportpaleis deden vollopen", blikt Koen Wauters terug. De concerten werden een vaste waarde in het najaar en kregen telkens een andere benadering.

De elfde en laatste concertreeks in het Sportpaleis wordt een soort "best of". Clouseau bracht dit jaar immers geen nieuw album uit, zodat de broers een drie uur durend spektakel zullen brengen met hun allergrootste hits.

Hoe de show er zal uitzien, willen Koen en Kris Wauters nog niet verklappen. Ze geven wel al mee dat de groep ook dit jaar erg dicht bij het publiek zal komen. "Het wordt de strafste productie totnogtoe", meent Kris Wauters.

"De laatste ronde" vindt plaats op 17, 18, 21, 22, 26 en 28 december. Tickets kosten 18 tot 38 euro en zijn te koop via www.teleticketservice.com en 070 345 345.