"Niet stoppen, wel wat rustiger aan doen"

Het Vlaamse showbizzduo Nicole en Hugo heeft zijn dvd "Nicole en Hugo 40 jaar, niet te geloven" voorgesteld tijdens een feestelijke riviercruise op de Rijn in Duitsland. Ongeveer 200 fans woonden de voorstelling bij.

Nicole en Hugo staan al 40 jaar samen op de planken. Dat viert het Vlaamse showbizzduo met een nieuwe dvd, die niet toevallig op een cruiseschip werd voorgesteld.

"We hebben jarenlang op cruiseschepen opgetreden. Dat is niet te onderschatten, want je moest je telkens weer bewjizen. Maar werken op een cruiseschip is ook een beetje vakantie. We zijn gelukkig dat we dat hebben kunnen doen", aldus Nicole en Hugo.

Het duo denkt nog niet aan stoppen. "We gaan het wat kalmer aan doen. Journalisten maken daar onmiddellijk van dat je gaat stoppen, maar dat is niet het geval. Het is tijd geworden om wat meer van het leven te genieten en wat minder te werken", meldt het koppel.

Nicole en Hugo plannen in 2012 een nieuwe theatertournee. "Die heet "Bedankt Vlaanderen" en dat menen we van ganser harte", besluit Nicole.