Clouseau is in gulle bui in "Peter live"

Kris en Koen Wauters hebben net als Christoff, Admiral Freebee en Skunk Anansie gezongen in de eerste aflevering van het derde seizoen van de muziekshow "Peter live" op Eén. Het programma van Peter Van de Veire stond in het teken van "primeurs".

Het derde seizoen van de muzikale tv-show "Peter live" is vandaag van start gegaan. De uitzending stond in het teken van de primeurs. Clouseau deelde tickets uit, Christoff kondigde een duettenalbum aan en Kate Ryan mocht als eerste "mystery guest" opdraven in de tv-studio. Miguel Wiels, de orkestleider in "Peter live", kondigde aan dat hij in september in het geheim getrouwd is met Free Souffriau, bekend van "Mega Mindy".

De broers van Clouseau deelden meer dan 1.000 gratis tickets voor een van hun concerten in het Sportpaleis uit. "Iedereen op het middenplein krijgt een duoticket", zei Koen Wauters.

Schlagerzanger Christoff kwam zijn 20 jaar carrière vieren in de show van Peter Van de Veire. "Volgend jaar maak ik een duettenalbum, met onder anderen Nana Mouskouri", aldus Christoff. Na die onthulling zong hij een duet met Koen Buyse van Zornik ("I still haven't found what I'm looking for).