"Dubbelleven" is voorgesteld in Mechelen

In Mechelen is "Dubbelleven" voorgesteld, de nieuwe fictiereeks die vanaf 18 november te zien is op Eén. De serie werd opgenomen in de Dijlestad. "De stad is erg benieuwd naar het eindresultaat en hoopt dat veel kijkers aan het scherm gekluisterd zullen zitten", zei burgemeester Bart Somers (Open VLD).

In "Dubbelleven" komen twee vrouwen, vertolkt door Barbara Sarafian en Lotte Heijtenis, na de dood van hun partner (Lucas Van den Eynde) te weten dat hij er een tweede, geheime relatie op nahield.

"Dubbelleven", waarin ook Chris Lomme en Jurgen Delnaet ("Aanrijding in Moscou") meespelen, zal 13 weken lang te zien zijn op Eén. Vanaf januari verschijnt ook de roman "Dubbelleven", geschreven door columniste Chris Van Camp en uitgegeven bij Lannoo. Het boek neemt de tv-reeks als uitgangspunt, maar gaat dieper in op het personage van Lucas Van den Eynde.