Take That plant een tournee met Robbie Williams

De vijf zangers van Take That hebben hun nieuwe stadiontournee voorgesteld. De groep gaat voor het eerst in 16 jaar op tournee in originele bezetting, met Robbie Williams.

Voorlopig zijn er enkel Take That-concerten in Groot-Brittannië en Ierland gepland in de maanden mei, juni en juli 2011. Er zal ook een Europees luik van de stadiontournee georganiseerd worden.

"Ik ga een beetje zingen, de jongens gaan wat zingen en daarna gaan we allemaal samen wat zingen", aldus Robbie Williams over de plannen. Het nieuwe album van Take That, "Progress", zal volgende maand in de rekken liggen.

De vorige tournee van Take That in 2009 was een groot succes. De groep lokte zonder Robbie Williams meer dan een miljoen mensen naar een van de concerten. Daarmee werd de tournee de meest bezochte concerttournee ooit van een band in Groot-Brittannië.