Tête-à-tête met Wonder Woman gaat de mist in

De Bulgaarse reporter Bianka Ilich maakt er een gewoonte van om tijdens allerlei evenementen belangrijke mensen te interviewen. Verkleed in een soort Wonder Woman vuurt ze dan vragen af, maar op het antwoord van de Bulgaarse president Parvanov zal ze nog lang moeten wachten.

Ilich, ook wel Super Bianka genoemd, presenteert op weekdagen de populaire laatavondshow “The Ivan and Andrey show”. Voor het programma besloot ze om in haar vertrouwde tenue op te dagen tijdens een persconferentie van de Bulgaarse president Georgi Parvanov.

Helaas voor hem is het nooit tot een interview met Bianka gekomen. De reporter sprong in het oog van de veiligheidsdiensten die haar meteen uit de buurt van het staatshoofd hielden. In een ultieme poging aan haar arrestatie te ontsnappen, deed de presentatrice alsof ze flauwviel. Maar dat mocht niet baten.

Uiteindelijk werd ze meegenomen voor verhoor en gearresteerd omdat ze geen identiteitspapieren bij zich had. Volgens Nova Televiza, de televisiezender waarvoor ze werkt, liggen haar papieren altijd in de auto omdat ze bij het uitoefenen van haar job een kostuum draagt.

lees ook