""Back to the future" is tijdloos gebleken"

In het beroemde Waldorf Astoria Hotel in New York hebben de sterren uit "Back tot the future" de 25e verjaardag van de populaire filmtrilogie gevierd. Ter gelegenheid van de verjaardag zijn de films ook uitgebracht op Blu-ray.

De opvallendste gast aan de feestdis was hoofdrolspeler Michael J. Fox, die in de jaren 80 razend populair was, maar zijn carrière al  vlug op een laag pitje moest zetten omdat hij jong getroffen werd door de ziekte van Parkinson.

"Meedoen aan "Back to the future" was een privilege dat erg veel deuren voor mij heeft geopend", blikt hij terug. "De film is tijdloos gebleken".

Het binnenrijden van de verjaardagstaart was het hoogtepunt van het verjaardagsfeest. De taart zag eruit als de auto waarmee in "Back to the future" door de tijd wordt gereisd, afgewerkt met vlammende bandensporen.