Madonna opent keten van fitnesscentra

De Amerikaanse popzangeres Madonna (52) gaat een wereldwijde keten van fitnesscentra openen, waarin sport aan entertainment gekoppeld zal worden. Het eerste filiaal opent eind november al de deuren in Mexico City.

Voorlopig zijn er 10 "Hard candy"-fitnesszalen (genoemd naar het album van de zangeres) gepland. Er komen filialen in Rusland, Brazilië, Argentinië en in enkele Europese en Aziatische steden.

Madonna, zelf een fitnessfanate, gaat samenwerken met de stichter van "24 hour fitness" Mark Mastrov en haar manager Guy Oseary.

In de zalen worden zowel privé als in groep lessen aangeboden in onder meer kickboksen, yoga, zumba en capoeira. "De stempel van Madonna zal overal zijn", aldus Mastrov. De fitnesszaal in Mexico City opent op 29 november de deuren.