Mogwai komt met nieuw album naar AB

De Schotse post-rockband Mogwai komt op zaterdag 26 maart 2011 naar de Ancienne Belgique. De groep zal in Brussel zijn nieuwe album "Hardcore will never die, but you will" voorstellen dat in februari 2011 uitkomt.

Mogwai brak in 1997 door met het album "Young team". De groep speelt met de nuance tussen hard en zacht. "Hun composities balanceren tussen atmosferische trances en regelrecht geluidsgeweld", luidt de omschrijving van concertorganisator Live Nation.

Vorig jaar stond de groep nog in de Pyramid Marquee van Rock Werchter. Afgelopen zomer bracht Mogwai het live album "Special moves" en de dvd "Burning" uit, die beide werden opgenomen tijdens een concert in de Brooklyn Music Hall in Williamsburg (New York).

Tickets kunnen vanaf morgen om 11 uur gereserveerd worden en kosten 26 euro.