Volgende Batmanfilm heet "The dark knight rises"

De volgende Batmanfillm zal "The dark knight rises" als titel krijgen. Dat heeft de Britse regisseur Christopher Nolan (foto in tekst) verteld aan de krant "The Los Angeles Times".
Heath Ledger in "The dark knight"

Verder maakte hij weinig details bekend over de derde film in de reeks die hij zal regisseren, maar hij verklapte wel al dat The Riddler niet de slechterik zal zijn, zoals fans op het internet suggereerden.  

"Veel oude personages zullen hun opwachting maken, maar er worden ook enkele nieuwe personages geïntroduceerd", bleef hij vaag.

Nolan zal ook deze keer niet in 3D filmen. Hij zal opnieuw met IMAX-camera's werken zoals hij dat al deed voor "The dark knight". "The dark knight rises" zou in 2012 in de zalen uitkomen. Nolan regisseerde eerder al "Batman begins" en "The dark knight".