Evy Gruyaert steelt show op krukken en hakken

In discotheek Noxx in Antwerpen hebben zo'n 2.000 feestvierders tijdens een exclusief feestje de 10e verjaardag gevierd van "De rode loper", het showbizzprogramma op Eén. Evy Gruyaert stal de show op krukken en hakken.

Zowat heel bekend Vlaanderen was aanwezig op het exclusieve feestje in de Antwerpse discotheek. Het was vooral uitkijken naar  Evy Gruyaert. Die viel onlangs nog op de parking van de VRT en moest aantreden met krukken. Toch liet ze dat niet aan haar hart komen. Het steunverband rond haar knie had ze mooi verstopt achter een zwarte broek én ze droeg stilettohakken van 10 centimeter hoog. "Dit is mijn avond. Ik denk niet aan de pijn", zei ze.

Katja Retsin, de andere presentatrice van het programma, ging in haar outfit iets verder dan de andere gasten. Terwijl de meeste BV's het op een subtiel rood accent hielden, droeg zij een knalrode avondjurk én rode schoenen. "Dat mag toch op je eigen feest."

De avond werd onder meer opgefleurd met een modeshow van ontwerper Stijn Helsen en optredens van Clouseau, Milk Inc., Christoff en Tom Dice. Wie dat wilde, kon zich een nieuwe haarsnit laten aanmeten door de Franse kapper Franck Provost. De man, die ook werkt voor het filmfestival van Cannes, was één van de eregasten. Om 12 uur was er een vuurwerk. Nadien brak het feestje los dat duurde tot in de vroege uurtjes. Achter de draaitafel stonden onder meer Regi, Christophe Lambrecht en Axel Daeseleire.