2 miljoen luisteraars voor MNM 1.000

Vorige week hebben bijna 2,1 miljoen Vlamingen geluisterd naar de marathonuitzending MNM 1.000. 1.163.627 luisteraars stemden op de slotdag af op MNM om de ontknoping van de lijst van de luisteraar te volgen.

De MNM 1.000 werd uitgezonden van maandagochtend 8 november tot zaterdagavond 13 november. Bijna 2,1 miljoen luisteraars of veertig procent van alle Vlamingen hebben een deel van de uitzending beluisterd. Daarmee overtreft de uitzending de cijfers van de eerste editie van de lijst van de luisteraars van MNM.

Lady Gaga eindigde met "Poker face" op de eerste plaats van de lijst van de MNM-luisteraars. "Summer of '69" van Bryan Adams en "I gotta feeling" van Black Eyed Peas kregen respectievelijk zilver en brons. De nummer één van 2009, "Thriller" van Michael Jackson, eindigde op de vierde stek.