"Nog wat zoeken naar de camera's"

Jill & Lauren, de Belgische kandidaten voor het Junior Songfestival, hebben vandaag hun eerste repetitie in de Minsk Arena in Wit-Rusland afgewerkt. De twee meisjes stonden samen met vier dansers op het podium.

"De zang en het licht waren helemaal in orde, het is alleen nog wat zoeken met de camera's, want die staan helemaal anders dan in België. Het podium is ook vrij glad, wat het dansen met hakjes niet vanzelfsprekend maakt", klinkt het vanuit Minsk.

Jill & Lauren vonden het decor in Minsk heel mooi. Het futuristische decor is gebaseerd op het logo van het Junior Songfestival en werd bedekt met zwart glas. Na afloop van de eerste repetitie kregen de Belgische meisjes applaus van de aanwezige journalisten en fans.

Jill & Lauren hebben vandaag ook samen met hun vier dansers promotie gemaakt voor hun optreden van komende zaterdag. In een winkelcentrum in Minsk deelden ze flyers uit. Gisterenavond woonden ze het grote openingsfeest bij. Tijdens het openingsfeest leerden ze de andere kandidaten van de liedjeswedstrijd kennen.

Jill & Lauren verdedigen de Belgische kleuren op het Junior Songfestival met het nummer "Get up!".