Christina Aguilera krijgt ster op Walk of Fame

De Amerikaanse zangeres Christina Aguilera heeft een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Het is de 2.423e ster op het bekende voetpad in Hollywood.

"Als klein meisje beelde ik me vaak in hoe het zou zijn om naar Hollywood te komen en het waar te maken als performer", zei ze. "Ik ging van auditie naar auditie en zong lied na lied hopend dat het ooit beloond zou worden. Nu ik hier sta, weet ik dat het beloond is."

Aguilera brak door in 1999 met haar debuutalbum "Christina Aguilera" waarop hits staan als "Genie in a bottle" en "What a girl wants". Ze won al vier Grammy Awards, waaronder die van beste nieuwe artiest in 1999 en beste vrouwelijke popzangeres in 2003 en 2006.

Volgende week maakt ze haar debuut op het witte doek met de film "Burlesque". Daarin speelt ze naast Cher.