"Kleren passen perfect in het decor"

Jill & Lauren, de Belgische kandidaten voor het Junior Songfestival, hebben donderdag een tweede repetitie afgewerkt in Minsk. Ze droegen de kleedjes waarmee ze zaterdag op het podium zullen staan tijdens de finale van de liedjeswedstrijd in Wit-Rusland.

Na afloop van de tweede repetitie waren Jill & Lauren en de Belgische delegatie in Minsk heel tevreden. "Als alles zaterdag ook zo vlot verloopt, dan zou dat perfect zijn. De blauwe kleedjes passen perfect in het grote decor dat vooral veel glitter en glamour uitstraalt", klinkt het.

Jill & Lauren hebben ook een interview met de Wit-Russische televisie afgewerkt en handtekeningen uitgedeeld. De meisjes kijken uit naar vanavond, want dan komen hun ouders aan in de hoofdstad van Wit-Rusland.

Morgen volgen nog twee repetities. Die zijn heel belangrijk. De professionele jury zal Jill & Lauren op basis van hun prestatie tijdens de repetities punten geven. De finale van het Junior Songfestival vindt zaterdag plaats en wordt live uitgezonden op Eén. Zondag wordt de finale van de liedjeswedstrijd in de voormiddag herhaald op Ketnet.