"Oh nee, nu is de brug al ingestort"

Wat een hoogdag had moeten worden voor de ochtendshow op de tv-zender WGN in Chicago, is lelijk de mist ingegaan. De zender zat af te tellen om live het opblazen van een oude brug te brengen en na pakweg vijf minuten schakelde men even over naar de weerman...

De presentatoren hadden er een hele klus aan om de tijd vol te praten en maakten dan maar grapjes over hun concurrent "Good Morning America", waar er volgens hen "alweer een interview over botontkalking loopt, dus je mist niets".

Uiteindelijk schakelde men dan maar even over naar de weerman, die ook niet echt veel te melden had, maar wel lang genoeg in beeld bleef om de explosie van de brug te missen. Toen men opnieuw overschakelde naar de brug, lag ze al in het water en was de explosie voorbij.

De presentatoren kregen daarop een (al dan niet gespeelde) toeval. De vrouwelijke "anchor" begon haar papieren te verfrommelen, weg te gooien en op te eten, en ook haar mannelijke collega nam even een hapje. De regie droeg ook haar steentje bij en speelde dan maar "Loser" van Beck.

lees ook