Dubbele inbraak in Wilsele en Holsbeek

In Wilsele bij Leuven hebben dieven vannacht ingebroken bij het Texaco-tankstation op de Aarschotsesteenweg. Even later sloegen ze toe bij het transportbedrijf Boogaerts Trans op De Vunt in Holsbeek, zo'n 300 meter verderop.

In het tankstation verbrijzelden de daders de toegangsdeur in driedubbel glas met een ijzeren vuilnisbak. Ze gingen aan de haal met sigaretten en sterkedrank, met een geschatte totale waarde van 1.500 euro.

Toen ze even later, rond 4 uur vannacht, hun slag probeerden te slaan bij het transportbedrijf Boogaerts Trans in Holsbeek, zag een chauffeur van het bedrijf 3 à 4 mannen wegrennen. De mannen hadden de toegangsdeur opengebroken met een koevoet en het bureel doorzocht. Toen ze de chauffeur zagen, renden ze weg. De chauffeur verwittigde de zaakvoerder. Hier is wellicht geen buit gemaakt.