Stef Aerts ("Adem") gelauwerd in Frankrijk

Acteur Stef Aerts (22) heeft op het Filmfestival van Amiens in Frankrijk de prijs gekregen voor beste acteur. De jonge acteur werd gelauwerd voor zijn hoofdrol in "Adem", de debuutfilm van regisseur Hans Van Nuffel. De film kreeg er ook de publieksprijs.

"Adem" was geselecteerd in de officiële competitie van het Filmfestival van Amiens. "Adem" vertelt het verhaal van enkele jonge mucoviscidosepatiënten. De film werd al op verschillende festivals gelauwerd.

Stef Aerts is afgestudeerd aan de Studio Herman Teirlinck en is binnenkort te zien in "Smoorverliefd". Als jonge acteur was hij in 2006 te zien in de tv-serie "De Kavijaks" en hij speelde ook mee in enkele afleveringen van "De Rodenburgs" op VTM.

"Adem" zal ook nog te zien zijn op het Tallinn Black Nights Film Festival en op Cinémascience in Bordeaux.