Zoektocht Junior Eurosongkandidaat 2011 start al

De zoektocht naar een nieuwe Junior Eurosongkandidaat is gestart. Meteen na het Junior Songfestival van dit jaar heeft Ketnet al een oproep gelanceerd voor nieuwe kandidaten. Wie wil deelnemen, moet tussen 10 en 15 jaar zijn.

Jill & Lauren eindigden gisteren op de 7e plaats. Wie volgend jaar in hun voetsporen wil treden, kan zich vanaf nu al inschrijven. 

Inschrijven kan op 2 manieren. Ofwel met een liedje dat de junior zelf schrijft en zingt ofwel met een opname waarop de junior een bestaand liedje zingt. Deadline voor de inschrijvingen is 4 februari om 18 uur. De ouders van de potentiële kandidaten moeten akkoord gaan met een deelname aan Junior Eurosong.

Lof voor prestatie van Jill & Lauren

Ketnetmanager Catherine Castille heeft intussen laten weten dat ze "heel trots is op de prestaties van Jill en Lauren en van alle Junior Eurosongkandidaten. Deze dames hebben bewezen dat Ketnetters veel in hun mars hebben. Je zal maar op een podium staan voor miljoenen kijkers."