DiCaprio in film over de moord op JFK

Hollywoodacteur Leonardo DiCaprio gaat een rol spelen in "Legacy of secrecy", een film over de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy. De acteur zal samen met zijn vader de productie van de prent voor zijn rekening nemen.

Het scenario van "Legacy of secrecy" is gebaseerd op "Legacy of secrecy: The long shadow of the JFK assassination" van Lamar Waldron en Thom Hartmann uit 2008. Het bevat informatie uit vrijgegeven documenten van verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten.

In het boek wordt beschreven hoe maffiabaas Carlos Marcello aan zijn vertrouwenspersoon Jack Van Laningham opbiecht hoe hij opdracht heeft gegeven voor de moord op Kennedy. Daarmee voeden de auteurs de these dat voor de moord werd samengewerkt door de FBI en de maffia.

De Amerikaanse president John F.Kennedy werd in 1963 doodgeschoten in Texas. DiCaprio zou de rol van FBI-informant Jack Van Laningham voor zijn rekening nemen in de film. "Legacy of secrecy" wordt in 2013 in de bioscoop verwacht.