Peter Van de Veire in Lady Gaga-outfit

De hitzender MNM staat de hele dag in het teken van Lady Gaga. Lady Gaga treedt vanavond en morgen op in het Sportpaleis in Antwerpen. Onlangs verkozen de luisteraars van MNM het nummer "Poker face" van Lady Gaga nog tot het beste nummer in de MNM 1.000 en ook vandaag komt het nummer als nummer één uit de bus.
Peter Van de Veire en Eva Daeleman hebben de Ochtendshow op MNM gepresenteerd in Lady Gaga-outfit.

Peter Van de Veire gaf vanochtend de aftrap door verkleed als Lady Gaga zijn ochtendshow te presenteren. Ook andere programma's staan in het teken van het popfenomeen.

Luisteraars hebben de loop van de dag gestemd voor een top 5 van beste Lady Gaga-nummers. Ook in die lijst staat "Poker face" op nummer één. Daarna volgen "Bad romance", "Telephone", "Alejandro" en "Dance in the dark".

Lady Gaga liet in mei al twee keer het Sportpaleis in Antwerpen vollopen voor haar Monster Ball Tour. Vandaag en morgen voegt ze daar nog twee concerten aan toe. De show is een toonbeeld van kitch met overdreven kostuums. Gaga brengt hits als "Poker face", "Bad romance" en "Paparazzi".