Ramkraak op een parfumerie in Ukkel

De inbrekers die vannacht een ramkraak hebben gepleegd op een kledingwinkel in Leuven, hebben waarschijnlijk ook toegeslagen bij een parfumwinkel in de Brusselse gemeente Ukkel. De auto die in Ukkel is gebruikt, een Porsche Cayenne, was immers ook al opgemerkt in Leuven. Ook de werkwijze van de inbrekers was gelijkaardig.

De ramkraak in Ukkel vond plaats rond 4.25 uur, op de Ici Paris XL-winkel aan de Waterloosesteenweg. Buurtbewoners hoorden het alarm van de winkel afgaan en zagen een drietal mannen die de vitrine van de winkel hadden ingeslagen en dozen parfum in de koffer van een Porsche Cayenne laadden. Ze gingen er met hoge snelheid vandoor.

Volgens de politie van Ukkel zou er een verband zijn met de ramkraak op een kledingwinkel in de Leopold Vanderkelenstraat in Leuven. Daar sloegen inbrekers ook de vitrine stuk, waarna ze een hoop broeken, jassen en pullovers in een auto laadden. Ook daar ging het om een Porsche Cayenne.