Op zondag focust Het Nieuwsblad op sport

Vanaf 28 november vernieuwt Het Nieuwsblad zijn zondageditie. De krant krijgt de naam Nieuwsblad Sportwereld en er wordt extra geïnvesteerd in sportnieuws.

"Sport is elke dag een belangrijk onderdeel van onze krant, maar zondag leven Vlaanderen en Het Nieuwsblad voor sport. Daarom brengt Nieuwsblad Sportwereld elke zondag al het regionale, nationale en internationale sportnieuws, zodat de lezer volledig op de hoogte is van de sportactualiteit", zeggen Geert Dewaele en Guy Fransen, hoofdredacteurs van Het Nieuwsblad.

In de krant zal elke zondag een commentaarstuk van sportjournalist Karl Vannieuwkerke en een groot sportinterview verschijnen. De zondageditie van Het Nieuwsblad zal naast sport ook nog altijd nationaal en internationaal nieuws brengen.