Tournee Within Temptation is uitgesteld

De Europese tournee van de Nederlandse metalband Within Temptation is uitgesteld. Zangeres Sharon den Adel is zwanger van haar derde kindje. Het concert in Brussel wordt verplaatst naar het najaar.

"Om eerlijk te zijn was deze zwangerschap niet gepland, maar ondanks dat zijn we er natuurlijk ontzettend blij mee", zegt de zangeres.

Within Temptation zou op 31 maart in de Ancienne Belgique optreden in Brussel. Dat concert wordt verplaatst naar 13 november 2011. Wie een ticket kocht en het concert niet kan bijwonen op de nieuwe datum, kan het laten terugbetalen. Het concert is uitverkocht.

De groep legt momenteel de laatste hand aan zijn vijfde studioalbum getiteld "The unforgiving". Dit conceptalbum is gebaseerd op een serie comics, geschreven door Steven O'Connell en geïllustreerd door Romano Molenaar. Het album komt uit in maart 2011.