Gianna Nannini (54) bevallen van dochter

De Italiaanse zangeres Gianna Nannini is op 54-jarige leeftijd bevallen van haar eerste baby. Haar dochtertje woog 2,5 kilo toen ze ter wereld kwam door middel van een keizersnede.

Penelope is geboren in het Madonnaziekenhuis in Milaan. De naam van het eerste kindje van Gianna Nannini verwijst naar de vrouw van Odysseus in de Griekse mythologie. Ze moest 20 jaar wachten vooraleer haar man terug was van de oorlog tegen Troje.

Gianna Nannini werd eind de jaren 80 wereldberoemd met haar hit "I maschi". In januari ligt het nieuwe album van de Italiaanse met de schelle stem in de winkelrekken. De cd is getiteld "Io e te" (Ik en jij). Haar eerste album verscheen in 1976.

Gianna Nannini is de zus van de voormalige Formule 1-piloot Alessandro Nannini. Tijdens haar zwangerschap prijkte ze op de voorpagina van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Op de cover van het blad stond een foto van de zwangere zangeres, gehuld in een T-shirt met opschrift "God is een vrouw".