Willie Nelson even in cel na drugscontrole

De Amerikaanse grenspolitie heeft countryzanger Willie Nelson aangehouden voor drugsbezit. Tijdens een controle van zijn tourbus in Texas ontdekten de agenten ongeveer 170 gram cannabis.

Na het betalen van een borgsom van ongeveer 1.900 euro mocht de 77-jarige zanger de cel verlaten. De woordvoerder van Willie Nelson weigerde te reageren op de feiten.

Willie Nelson brak in de jaren 70 door in de VS met nummers als "Shotgun Willie" en "Bloody Mary morning". In Europa brak hij door aan de zijde van Julio Iglesias met "To all the girls I've loved before" in 1984.

Volgens Bill Brooks, de woordvoerder van de grenspolitie, merkte een agent een cannabisgeur op tijdens een controle van de tourbus van Willie Nelson. Tijdens de controle werd 170 gram cannabis ontdekt. Volgens Brooks bevestigde Willie Nelson dat de drugs zijn bezit waren.