Geld maakt niet gelukkig in "Rang 1"

In Leuven zijn vandaag de opnames gestart van "Rang 1", een nieuwe midweekreeks over een familie die wint met de Lotto. Hun geluk is groot, maar de familieleden ontdekken ook dat sommige problemen niet met geld op te lossen zijn.

"Rang 1" is een productie van Eyeworks, dat ook "Dubbelleven" maakte, de reeks die momenteel te zien is op Eén.

""Rang 1" gaat in eerste instantie over hedendaagse, menselijke verhalen, gesitueerd in een familie waarvan de leden elk op hun manier voor een cruciaal moment in hun leven staan", zegt de producer.

In de nieuwe serie spelen heel wat bekende namen mee, zoals Vic De Wachter, Gilda De Bal, Tom Van Bauwel en Lotte Pinoy. Daarnaast maken ook een pak nieuwe gezichten hun opwachting. De reeks wordt integraal opgenomen in Leuven.