Vermiste ballonvaarders gevonden in Italië

Voor de Italiaanse kust hebben vissers een luchtballon en de twee Amerikaanse ballonvaarders teruggevonden die eind september vermist raakten.
Carol Rymer Davis en Richard Abruzzo bij de start van de wedstrijd in Bristol.

De twee namen deel aan een wedstrijd over een lange afstand.

Er was voor het laatst contact toen ze over de Adriatische Zee voeren, maar op 29 september raakten ze het contact kwijt. Op dat moment was het aan het stormen boven de zee. Zoekacties van de politie en de marine (foto) leverden niets op.

Vandaag ontdekte een vissersboot de mand van de luchtballon op zee, in de buurt van de stad Vieste. De lichamen van de twee,  de 65- jarige Carol Rymer Davis en de 47-jarige Richard Abruzzo, bevonden zich nog aan boord. Er komt nog een onderzoek naar de crash.