Dit was het nieuws: van nr. 6 naar nr. 4

2010 werd het jaar van het Europees voorzitterschap van ons land, spraakmakende assisenprocessen en federale verkiezingen. Spijtig genoeg gebeurden ook verschillende rampen in Pakistan, Haïti en in Chili bijvoorbeeld. Alles onthouden wat er in dit jaar is gebeurd, is nagenoeg onmogelijk. Maar wij helpen u een handje, of tenminste dat doet u zelf. Hier volgt de lijst van de 30 meest gelezen nieuwsberichten van dit jaar. Dit was het nieuws van 2010.

Nr. 6 - Tom Dice stelt Poolse vriendin voor

vr 04/06/2010 - Tom Dice (20) heeft zich tijdens zijn deelname aan het Songfestival dan toch niet enkel op zijn muziek geconcentreerd. Op zijn Facebookpagina heeft de Belgische zanger bekendgemaakt dat hij een relatie heeft met de Poolse achtergrondzangeres Weronika Bochat (19).

Lees hier het volledige artikel.
 

Nr. 5 - "Zware beslissing, maar ik kón niet anders"

di 04/05/2010 - VRT-journalist Siegfried Bracke trekt bij de komende verkiezingen de Kamerlijst voor de N-VA in Oost-Vlaanderen. Voorzitter Bart De Wever trekt de Senaatslijst. Dat hebben beiden bekendgemaakt op een gezamenlijke persconferentie.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 4 - Verdachte in Rotselaar blijkt zus slachtoffer

do 04/11/2010 - Uit sporenonderzoek blijkt dat het 11-jarige meisje dat vorige week zwaargewond is teruggevonden, mishandeld zou zijn door haar oudste zus. Dat heeft het parket van Leuven meegedeeld.

Lees hier het volledige artikel.

lees ook