Lady Gaga terug op Twitter en Facebook

Lady Gaga, Justin Timberlake en Alicia Keys mogen opnieuw berichtjes posten op Facebook en Twitter. Zij en tal van andere beroemdheden zijn erin geslaagd 1 miljoen dollar op te halen voor het goede doel.

Lady Gaga en tal van andere beroemdheden hadden hun activiteiten op Twitter en Facebook stilgelegd op 1 december. Ze zouden pas weer online gaan nadat er 1 miljoen dollar ingezameld was voor de strijd tegen aids.

De actie kwam traag op gang en sloeg niet aan bij de fans, maar door een donatie van 500.000 dollar door een directeur van een farmaceutisch bedrijf is het streefcijfer toch gehaald. In totaal zouden meer dan 3.600 mensen een bijdrage gestort hebben. Dat is erg weinig als je weet dat Lady Gaga alleen al 24 miljoen fans heeft op Facebook en 7 miljoen volgers op Twitter.