Ook Ozzy Osbourne en Scorpions op Graspop

Graspop heeft, na de aankondiging van de eerste hoofdact Slipknot gisteren, enkele nieuwe namen bekendgemaakt. Ook Ozzy Osbourne, Scorpions en Judas Priest staan op de affiche van het metalfestival.

De afscheidstournee van de Duitse groep Scorpions brengt Klaus Meine, Rudolf Schenker en co op vrijdag 24 juni naar Graspop. De band is vooral bekend van ballads als "Wind of change" en "Still loving you" die ook scoorden in de hitlijsten.

Osbourne stelt op zaterdag 25 juni zijn nieuwe album "Scream" voor aan het publiek in Dessel. Vier jaar geleden stond de voormalige frontman van Black Sabbath voor het eerst op Graspop. Nu sluit hij de tweede festivaldag af.

Ook Judas Priest heeft bevestigd voor zaterdag. Morgen maakt het festival nog meer namen bekend en dan start de ticketverkoop. Graspop vindt plaats van 24 tot en met 26 juni.