Dronken fan neemt het even over

Zanger Enrique Iglesias merkte afgelopen zondag tijdens de vertolking van het nummer "Hero" plots een enthousiaste fan in het publiek op. Een zekere Jay bleek zo gepassioneerd mee te zingen dat Iglesias er danig van onder de indruk leek. Nadat hij een kus, of waren het er twee, van hem gekregen had, gaf hij zijn microfoon af en riep hem iets later zelfs op het podium.

Jay, die duidelijk een glas te veel ophad, rolde het podium op en zette samen met Iglesias een duetachtig einde in. Zingen bleek nochtans niet zijn sterkste kant, maar het publiek wist het intermezzo van de "allergrootste Iglesias-fan", zoals hij later omschreven werd, duidelijk te waarderen. Met compleet valse eindnoten beleefde Jay alvast hét moment van zijn leven.

Het voorval vond plaats tijdens het "102.7 KIIS-FM’s Jingle Ball"-concert in Los Angeles. De 35-jarige Iglesias scoorde wereldhits met onder meer "Hero", "Bailamos" en dit jaar nog met "I like it", samen met Pitbull.

Jay maakt in onderstaand filmpje zijn opwachting op 2:40.

lees ook