Nicole Vermeulen wint "Het zesde zintuig"

Nicole Vermeulen uit Stabroek heeft "Het zesde zintuig" gewonnen op VTM, een programma dat op zoek gaat naar de persoon met "het best ontwikkelde zesde zintuig van Vlaanderen".

Nicole zat tijdens de opdrachten in de finale dichter bij de waarheid dan haar tegenspeelster Martine Caron. De winnares heeft al gezegd dat ze nu in bijberoep als medium wil gaan werken.

Het programma, dat sinds dit jaar gepresenteerd wordt door Tine Van den Brande in plaats van Johan Terryn, is erg omstreden. SKEPP, de Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudowetenschap en het Paranormale, heeft het programma al "je reinste onzin" genoemd. Een vorige winnares wilde nooit ingaan op de uitnodiging om onder gecontroleerde omstandigheden aan te tonen dat zij effectief beschikt over zogenoemde paranormale gaven.