Volbeat en Sepultura ook op Graspop

Graspop Metal Meeting heeft een twintigtal nieuwe namen aan de affiche van 2011 toegevoegd. Onder anderen Volbeat (foto), Iced Earth, Epica, Parkway Drive, Sepultura en While She Sleeps zullen eind juni 2011 het mooie weer mogen maken op de festivalweide in Dessel.

Graspop Metal Meeting vindt dit jaar plaats van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. Het metalfestival werd voor het eerst georganiseerd in 1996 en is uitgegroeid tot een afspraak voor liefhebbers van metal uit heel Europa.

Eerder deze week kondigden de organisatoren van het metalfestival aan dat Slipknot, Ozzy Osbourne, Scorpions en Judas Priest gecontracteerd zijn. De ticketverkoop voor het evenement is intussen van start gegaan.

Graspop Metal Meeting (voorlopige affiche)

Slipknot - Scorpions - Ozzy Osbourne - Slipknot - Judas Priest - Volbeat - Iced Earth - Epica - Parkway Drive - Arch Enemy - Moonspell - The Damned Things - Masters Of Reality - Heaven Shall Burn - Sepultura - Angelwitch - Amorphis - Soilwork - Kvelertak - The Black Dahlia Murder - Revoker - Electric Wizard - Adept - Spiritual Beggars - Terror - While She Sleeps